I dag kom min första facknovell i brevlådan, den heter De är vi och handlar om tolerans och fördomarnas psykologi. Novellförlaget Novellix, som för övrigt har en riktigt imponerande utgivning, ger ut boken i samarbete med mitt förlag Volante – ett riktigt supergäng med förlagskollegor (Nina Åkestam, Pontus Wasling och Nicklas Lundblad) har skrivit egna facknoveller som ges ut tillsammans med min. Så här fint blev mitt bidrag till ”fackfyran”.

bild (4)

 

, ,

Comment (1)

  1. Lotta

    Läste din artikel i Metro om hur inkompetenta män når toppen. Skulle gärna se en bok om det, kopplat till psykopati. Har sett några tråkiga exempel på det under de senaste åren. Medarbetare som far illa och ledningsgrupper som står helt handlingsförlamade. Kanske ett uppslag till nästa bok? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *