Är du nedstämd eller oroar du dig mycket? Önskar du att livet kändes mer meningsfullt? Eller är det något som skaver som du inte riktigt kan få grepp om? Skulle du vilja ta nästa steg i karriären, i relationer eller i din personliga utveckling?

Välkommen till mig. Jag är legitimerad psykolog och utgår från behandlingar och terapiformer med solid vetenskaplig grund.

Jag har en psykologexamen från Karolinska institutet (Master of medical science with a major in psychology) och skrev mitt examensarbete i samband med arbete som forskningsassistent på Harvard Medical School i USA. Jag har tidigare arbetat på en specialistklinik för patienter med svår ångest och depression.

Jag har också skrivit böcker om bland annat stresshantering, sömn och ledarskapspsykologi, ämnen jag ofta föreläser om.

Mottagningen ligger vid Hornstull (Långholmsgatan 20) i Stockholm. Om du inte kan vara på plats finns också möjlighet till videosamtal.

Jag har just nu (30/1 2024) inte möjlighet emot nya klienter, när det ändras meddelas det här. Befintliga klienter kan boka tider via denna länk.

Mottagningen ligger sedan den 1/4 2023 på Långholmsgatan 20, mycket nära Hornstulls t-bana. Jag tar emot klienter tisdag mellan 9.00 och 16.00. För frågor kan du höra av dig till bjorn@capitan.se.

Kostnad för en terapisession är 1850 kr/50 min.

Fakturering sker månadsvis i efterskott via mejl. Sena avbokningar (inom 24 h från bokad tid) debiteras fullt.

Mobilnummer för medieförfrågningar mm 0702924090.