Sedan min bok kom ut har det blivit en hel del föreläsningar om sömn ute på skolor och företag (med uppdragsgivare som tex PrimeScandic, Microsoft, Youbed och Berns) och på event som Readme och Hjärndagen.

Här är en sammanfattning av innehållet i min grundföreläsning, som självklart anpassas efter åhörarna:

Varför du sover och hur du gör det bättrePå vilka sätt är vi lika, och hur skiljer vi oss åt när det handlar om sömn? En föreläsning med fokus på den senaste och mest spännande forskningen om sömn som kommer att ändra ditt sätt att tänka på sömn, vad den betyder för dig på jobbet och hemma – och hur den kan bli bättre.

Eftersom sömn är något alla ägnar sig åt är det här en lärorik, användbar och underhållande föreläsning för alla. Boka gör du via mejladress speakers@volante.se

, , ,

Comment (1)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *