maraI helgen åkte jag till Bajkalsjön i Sibirien och sprang Baikal Ice Marathon, som jag skrivit om tidigare. Åtta timmars tidsskillnad gjorde det lite knepigt med sömn, men på det stora hela var det en fantastisk upplevelse, och väldigt fina förutsättningar. Dock jobbigt att springa på snö, som under andra halvan av loppet kunde vara ganska djup. Första halvan var underlaget mestadels blankis.

Tiden blev ca 4.30, tre kvart sämre än mitt personbästa. Ungefär så var det för de andra löparna också. Hinner inte skriva mer nu, men full rapport plus massa bilder kommer.

 

, , , ,

Comments (2)

  1. Fredrik Nygren

    Jag ser fram mot den fortsatta berättelsen. Och så blir jag förstås väldigt nyfiken på varför just det här loppet?

    • Björn Hedensjö

      Jag var sugen på en vintermara och eftersom jag brukar resa någonstans i samband med loppen (typ en gång per år) var det här en bra chans att se en del av världen där jag aldrig varit. Väldigt värt trippen tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *