Kom ett mejl från en som läst En perfekt natt som gjorde mig jätteglad – sådan här återkoppling är i sig en tillräcklig belöning för allt jobb – och som det var ok att publicera. Här är det:

Hej Björn! Vill mejla och tacka för grym läsning av sömnboken. Den avlivade en del vanföreställningar jag haft om sömn i allmänhet – och min egen sömn i synnerhet. Jag har i många år gått runt på 4-6 timmars sömn, mått pyton, men eftersom jag ändå ”fungerat” faktiskt trott att detta var lika med mitt sömnbehov. Men tack vare boken upptäckte jag problemet – dygnsrytmen. Nu sover jag 7,5 timmar varje natt mellan 1:30-9.00 och börjar jobba kl. 10. Insomningssvårigheter borta, utsövd varje dag, inga problem att kliva upp etc. Det sociala stigmat med att börja jobba senare på förmiddagen var inte så farligt att tackla heller. Så for what it’s worth—big life impact från ”bara” en bok!

,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *