20120417-151456.jpgOm det här varit för en eller två månader sedan hade jag möjligen gjort en unboxingfilm, nu nöjer jag mig med en bild. Mot all förmodan lyckades TNT leverera på utsatt dag, och i förgrunden ser man alltså den iPad3 (eller ”nya iPad”, för att använda officiellt lingo) som ersätter min etta, i bakgrunden, och som jag skrev en recension om i tidernas begynnelse.

Mina 5 cent om retinaskärmen och det andra blir det så klart på den här platsen så småningom, som jag förstått ska det vara en liten revolution jämfört med iPad2, en större om man jämför med ettan.

Osäker på om det framgår av bilden, men den mer än lovligt flottiga skärmen på ettan i bakgrunden beror på att den i första hand brukas av barn här i hushållet. Ska efter förmåga försöka freda den nya från samma öde.

, , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *