Min nya bok Omtyckta människor finns nu där du hittar böcker. Vill du köpa signerade ex kan du enkelt göra det i min webbshop.

Några välkända röster om boken:

”Rasande intressant! Blicken flög fram över sidorna. Björn Hedensjö bjuder på insikter och knep som gör livet lättare att leva.”
Karin Bojs, författare och vetenskapsjournalist

”Gör dig själv och din omvärld en tjänst, läs och förundras över hur enkelt likeability går att träna upp med denna bok. En avgörande investering både för dina relationer och för ditt eget välmående.”
Katarina Blom, psykolog och författare

”Det här är en bok jag önskar att jag läst för länge sedan. Björn Hedensjö lär mig på några timmar sådant som det tagit en halv livstid att klura ut för egen maskin.” 
Jens Lapidus, författare

”Inspirerande råd som inte bara har potential att förbättra individens tillvaro utan även att skapa en angenämare atmosfär i hela samhället.” 
Emma Frans, forskare och författare

”Rolig, kunnig, insiktsfull.”
Jens Liljestrand, författare

”Få saker är så viktiga för oss människor som att vara omtyckta. Samtidigt kan det vara svårt att sätta fingret på vad som gör någon omtyckt. Denna bok ger läsaren en lättillgänglig förklaring och handfasta råd till varför och hur vi kan bli mer omtyckta, allt baserat på psykologisk forskning.” 
Alexander Rozental, docent, leg psykolog och författare